Saturday, June 4, 2011

ujian DIA

assalamualaikum, just want to share with u all.. 25 may 2011, bila shbt sy check result,
DIA uji sy dengan sy gagal exm hari tu, rase nk pitam, terjelepok kt lantai pon ade, tp sy masih ingt lg ayat dlm kitab Allah" Dia xkn mmbebani seseorang melainkan dengan kesanggupannya..." alhamdulillah dh gi sit balik utk paper tu, tp belum tahu resultnye.. hope dpt yg terbaik.. amin.. syukran mak abah, atas doa dan support, diorg skit pun xmarah, tp ada nada kecewa..terima kasih shbt2,adik2, atas doa dan support, terima kasih semua..  sebenarnye nk update panjang lg, tp agk kurg sihat hari ni.. xde mood sgt..hoho.. maaf, walaupun sy tahu sy hnya berceloteh dengan a few people je, tp xpe, hahah.. ngegeh kn.. ok2.. nnt sy update lg tau,, sy xlarat sgt.. syg kmu semua.. ummuah...<3<3

3 comments:

mustRZ said...

salam naim...
alololo... cian dye.. xchat ek?
mamam ubat k...
hehe neway, mustRZ doakan yg terbaik wat naim insyAllah, bole lepas ppr 2..amin..
jaga diri k..
rindu naim :)

I am Me! said...

naim! take cre! hehe~

~ nAeim rAmLi ~ said...

mustrz: alhamdulillah dh baik da..hehehe.. dh mkn ubt dh pun.. td gi klinik..tke care jgk tau.. miss u sis..:)

i am me: heheh.. tke care jgk.. tq tau..
mmmuah.. to both of u..hahah